Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 - 14.00 Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18.30 - 21.00

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στην Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου 2022

Κέρκυρα - 28-30.10.2022

Περιγραφή της εκδρομής

ΚΕΡΚΥΡΑ 3 ημέρες

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ (360χλμ)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στο φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ ξενάγηση πόλης - ΑΧΙΛΛΕΙΟ
Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας, το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (385χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται στους υπερυψωμένους κήπους στην άκρη του ακρωτηρίου. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας και αναχώρηση για το λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Στάση για καφέ στα Γιάννενα και άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.


Αναχώρηση στις 28/10

Hotel HELLINIS 3* Κανόνι
149€ με πρωινό
Επιβάρυνση μονόκλινου: +50€

Hotel ALEXANDROS 3* Πέραμα
159€ με πρωινό
Επιβάρ. μονόκλινου: +60€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. -Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. -Συνοδό του γραφείου μας. -Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. -Πρωινό. -Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα. -Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρος διανυκτέρευσης.

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK